Ska Jag Spruta I Handen?

Jag tror jag tänker låta bli att kommentera rubriken.. Det är inte riktigt som många kommer tro.. iaf många jag vet läser den här bloggen. Men roligt var det.

Förra helgen var grym.. då stod jag och Helena bland publiken och såg Blonde Redhead! Såå bra!
När de spelade Publisher och the Dress så tror jag att jag dog ett slag där.. underbart
Väldigt trevligt var det iaf och kvällen innan var också rolig, då var det utgång i sthlm som gällde med Martin, hans tjej och några polare till honom.

Nu i helgen så hade jag en ny kyl och frys... sen hade stefan fått mina nycklar för grabbarna skulle handla inför kvällen då vi skulle laga sushi hos mig. Men det första jag får skåda när jag öppnar kylen är...ÖL.. och öl..
All min mat hade de proppat in i dörrfacken..resten av kylen var överbelammrad med öl.
Bildbevis kommer väl senare.. om det nu behövs.
Sushin blev iaf väldigt god och så svårt var det inte så man kan nog tänka sig att göra det igen.

Har ju även börjat nere på verket.. japp! nu har jag en direkt insyn i sekten.. sjukt är det många gånger.
Som tur är, är väl jag lika sjuk och trivs rätt bra. Jag riktar rör nere på rörverk 87 med en gubbe som heter pelle :) han är riktigt soft och brukar försöka ta över när jag jobbar för snabbt.
Jobbar iaf 2skift-kontinuerligt vilket gör att jag har ledigt var tredje vecka ! De ni.. + en lön som säger att jag kan gå på alla festivaler jag vill i sommar.. om jag nu skulle velat och har tiden.

Nu ligger jag iaf här i ett rum med feber och hostar som bara den... medans andra står och riktar rör. Förhoppningsvis är jag frisk till helgen då jag ska jobba 12 timmars.. jobbigt med ett måste för den fina lönen.

Nytt kök nalkas :D kom över på middag


You know that some place inside of you
still plays a part in what I do
always

En död bajspåse

"men ..men..är den död?"
Ena & jag är på promenad i högbo och Ena har helt plötslig stannat upp och kollar ner i diket. jag vänder mig och försöker se vad hon kollar på.
"men..är fågeln död? varför är fågeln död???" fortsätter hon.
Då ser jag ..en svart liten sak ligga på andra sidan diket.
En "död" bajspåse...

Högskoleprovet avklarades i lördags och det gick ..inge bra. Men men det var ju första gången iof så man får väl trösta sig med det.  Efter provet så bar det iväg till gävle på direkten. Vox G ..p 4 man (kvinnor) hade konsert där på kvällen, lite stressigt men jag var så glad för halsen hade blivit bra vilket var rätt tur eftersom jag skule inleda konserten med ett solo. Gick fan in på scen helt anfådd och svettig för jag had stått bakom scenen och dansat till ett band som lira clemens innan. kanoooon bra!! :D

När man väl kom hem igen så var ju lägenheten full med de mina eftersom de fick nycklen av mig. Så där satt de och förfesta så då blev man chaufför den kvällen.
Söndagen - tror inte jag har sett så många filmer i rad faktsikt... :P men det kändes inte ett dugg jobbigt..av olika anledningar... och trött var jag inte trots att jag bara sovit 5 timmar natten innan. Nu kom man i säng kl 6 på morgonen :P vaknade halv 1 imorse.

Stack till ena för en promenad...och nu sitter vi med en tekopp och tar det bara väääldigt lugnt.
Men snart ska jag iväg till ungdomsgården: Nymanz


Elephanter

Min lilla kära syster ringde mig idag och berättade att de hade fått en elefant!! Hon berättade att de brukar få låna den, alltås, åka till ägaren så att Eira får rida och mata den. Självklart gick jag på det, hade inte en endaste gång tanken på att det var ett 1a aprilskämt. Så dum man kan va, blev så glad för att få höra hennes röst ist :P

Men de ska iaf åka till en ö som ligger mellan Indien och Thailand om några dagar....Sandvik betalar!
Visst, ibland ångrar man sig lite att man inte följde med men det får va. Bror trivs bättre iaf och far kommer hem den 15e april så det blir mysigt :)

Nu sitter jag på mitt andra jobb..inte tyskainfluensjobbet utan hos arrangörsföreningen och redigerar biljetter tills på lördag. Då har vi vår första konsert för året i Gävle Konserthus. Jäääätheroligt att jag ska skriva högskoleprovet samma dag och konserten börjar kl 19. då har jag ca 1 timme på mig att komma dit, värma upp gå igenom programmet och byta om...juste! käka också. Fan att bussen tar så lång tid.

Vet att jag är dålig på att skriva..men de är svårt när man inte har dator... jävla pissdattan funkar fortfarande inte fast den har varit inne på service. Men när jag får tilbaka den har jag antagligen internet :D

Road Trip i sommar då pojkar?

RSS 2.0