En vit Ö med feber

Nu är huset fullt med alla de medlemmar som ska vara här till påsk. Det vill säga Kristinehamnarna..di värmländska. De kom igår sent in till göteborg där de mötte upp mig för jag ahde varit på en liten shoppingtur i storstan. Sen på vägen ut mot ön började det snöa...rejält! Det blåser stormvindar här tydligen och bergen är vita.
Visst är det mysigt, men det får gärna va vitt i viken.. inte här nere. Som ni ser på bilden så är vi inte van vid snö här, så här såg det ut när vi badade förra året vid påsk.

Jag gillar verkligen inte att bryta traditioner men just nu när vädret är som det är börjar man fundera... till råga på allt har jag fått feber. Det suger men att få höra från en mysig röst att man ska bli omhändertagen när man kommer hem, känns allting så mycket lättare!

Just nu är jag nog för trött för att skriva mer..
Men har tänkt rätt mycket tillbaka på tiden som gått... Januari: Fy fan vilken pissmånad! Det var alldeles för mycket som hände runt omkring mig då:
Familjen flyttade
Jag var tvungen att hitta lägenhet
och jobb på två veckor!
Vänner som hade problem
och studiotider som gick åt helvete..

Ja, och nu är det läääääängesen :D


havet vid påsk





Vi är tysta bakom dimman som har lagt sig ner i ro
Jag ser staden utan ljus
Gamla flammor har förlagt sig nu, de kan ej förstå
Du vill nog ha ett rus

farfarsvägen

Så där.. en ny blogg är uppstartad efter lite påmaningar av min gode vän Emil.
Jag är för tillfället ute på Öckerö, min egen paradisö, som ligger utanför göteborg.
Kan säga att den tid då man inte shoppar eller träffar folk spenderas mest till att bli bortskämd av mina kära farföräldrar. Så som dom är vill jag också bli när jag blir farmor eller mormor. Om jag bara nämner att jag gillar en viss sak eller en viss sort så vips står den på bordet nästa morgon! Underbart men väldigt farligt.
Jag brukar göra en beräkning att komma hem med ca 3 kg extra... men det slutar oftast på 7 kg och en väldigt pessimistisk inställning till att komma tillbaka till sandviken.
Jaja, jag kom hit för en vecka sen och började med att hälsa på min kusin Lisa som bor alldeles vid Chlamers där hon lär sig att rita... tror det kallas arkitekt också. Hennes lya var en vindsvåning som var jättemysig.
Så den kvällen ägnade vi oss åt att försöka få i oss så mycket vitlök som möjligt och snacka skit. Det gick över vår förväntan!
På torsdagen blev det en braklunch med Martin på ett ställe som hette wharehouse. 8 st olika pizzor, 3 olika soppor, spaghetti, boulognese, chili con carne, revbensspjäll, salladsbord + tonfiskröra, bröd och frukt...till pirset av en vanlig buffe för 79 kr!! de ni!

I lördags hände en väldigt trevlig sak. Jag och Carro träffades på stan för att..ja..hitta på ngt.. men helt plötsligt träffade vi på Lisas kompis som även jag träffat i julas när lisa och jag var ut på juldagen :P Grejjen är att hon kommer frän kristinehamn och han med men han nyligen flyttat till gbg.. och vips ser jag honom vänta på en spårvagn i centrala göteborg. Snacka om slumpen.
Iaf: kvällen var väääldigt väldigt trevlig och det blev inte mycket sömn, vi kom hem till carros lägenhet där soffan väntade oss ungefär runt 5 tiden. förresten: Mi Casa på Vasa Victoria rekommenderas varmt.

Tror det får räcka för premiärbloggen nu..
Ta del av ett mysigt kort med min farfar som modell:






farfarsvägen



When the sun's no longer grey
I'll turn back for more

RSS 2.0