En Förvirrad Dans

En förvirrad dans och jag kan inte ens stegen
En ny sommar och jag hittar inte ens hem igen
Har det verkligen gått så långt
Hela den här stan känns så vind, det känns rätt så trångt

Vem är du som står och knackar på min dörr
Du ser oss men jag ser bara kapitel skapade från förr
Finns det någon väg ut
Det är inte så att jag vill stanna, jag  vill bara få ett slut

Och jag vill nog fly bort från den här skavda staden
Men det som ja lämnar sticker som en pil i magen
Kan jag förklara bättre än så här
Nån dag kanske jag skulle finna ro, frågan är bara när

Så det jag lämnar kvar här bakom knuten idag
Kommer ta flera tårar, ja det kommer ta ett tag
Hur ska jag se till mig
Jag hoppas du förstår, för jag kan inte säga mer till dig

Det är inte så att jag bara tänker sluta, gå ifrån
Jag skulle kunna dra mig ner, inte alls se det om ett hån
Du får gärna ta en chans
Men det ända jag kan säga är, jag går i en förvirrad dans

Vila När Du Är Trött

Det har jag hört lite väl många gånger på sistone nu. Iof håller jag med eftersom ryggen börjar smärta riktigt nu. Men imorrn måste jag jobba eftersom det är farmors fest nere på Öckerö nästa helg. Då kommer hela släkten med pådrag ner dit och efteråt tänkte vi att bara vi i familjen ska göra Liseberg. Det ska bli skoj! :D

Emil - träna inte när du har ont. Emil - jobba inte när du har ont. Emil - gå inte ut på krogen när du har ont!!

Jag börjar bli riktigt delad inför framtiden i höst. Det är så mycket som händer!!

Brorsan ägde mig igår. (blev tvingad av honom att skriva det)
Tänker inte gå in på hur, men det kan ha och göra med att jag är lite smått naiv ibland..

Leffe kommer va snyggast på krogen imorrn! Tro mig alla tösabitar... schteekbra ^^

Imorrn SKA bli bra

stay white



There she was
kind of sad but so true
and he said that he wanted to

Konstant Uppdatering

Jo, jag skulle också önska att jag kunde skriva varje gång jag verkligen kände för att skriva men se det går icke då man har underkastat sig verkets medel att få en människa att vilja arbeta. Varför? pengar är det ända svaret. 
Nu är det så att många kanske skulle proestera och säga att det inte stämmer in i mitt fall utan mer en stark påverkan från min far och hans högtidliga arbetsmoral. Riktigt och regelrätt ska de va!

Sitter just nu i skrivande stund och stör mig på varför Mac:en rödmarkerar varje ord jag skriver. Jag har väl inte stavat fel nu? stavat fel varje ord? Äler haar ja de bha?
Jävla skitdator, knapparna sitter fel också. Vet inte hur många gånger då jag ska göra en alfakrull men ist så kommer jayhoos sida upp. Skitknappar

Nu regnar det i solen. Vem vet, den kanske gråter? (för att försöka vara lite smått poetisk) 
Jag har nu blivit lite klarare i huvudet om vad som ska hända i framtiden. Har riktat in mig mer och mer på att studera ett tag utomlands. På senare tiden har jag fått upp mina gamla tankar jag hade när jag var ung (som om jag är gammal nu...) och hade visioner om hur min framtid ska se ut. En akademisk utbildning kommer jag säkerligen ha tillslut men inom vilket område är desto svårare att bestämma. Fick för några dagar sen hem ett brev från Hultsfreds Högskola där jag hade sökt till Event Management som är en kurs på 300p men det som gör denna utbildning speciell är att de sammarbetar med Hultsfredfestivalen! Jag som kom in på 6e plats till linjen, lite smått stolt, och blev inbjuden till en rundtur på hultan första dagen då artisterna börjar spela. Vilket innebär att jag även har tillgång till backstage. Vi fick även köpa biljetter till de resterande dagarna för ett reducerat pris. Tyvärr, eller nu är det så att jag ska på Where The Action Is den 14e, alltså lördagen vilket gör att jag inte kan stanna. Men kanske en resa ner ToR till Hultsfred är värt det ändå.. Starta på onsdagskvällen, sova på campingen och sen hem på torsdagsnatten? Synd att biljettpriserna kommer stiga vid de datumen. 
"Men erika, du jobbar ju på sandvik" - skulle kanske många av er tänka, men det är ingen ursäkt till att jag msået tänka ekonomiskt eftersom jag måste nog spara varje öre till hösten om det nu blir utomlands jag ska studera. 

Förutom det här med att sammarbeta med Rockparty och utbilda sig till event manager så har jag även hittat event management i Austalien! Tilltalar mig grymt mycket. Då får jag en chans att bättra på engelskan som intresserade mig så mycket förut samtidigt som jag får uppleva aus vilket jag velat ända sen jag fattade vilket faschinerande land det är och det skedde väl för några år sedan. 

Som sagt, många tankar snurrar i huvudet och eftersom jag har bestämt mig för att det här är min lite mer positiva blogg tänker jag inte skriva om de mer negativa tankarna. Därför jag startade en till blogg. 
Förresten, vilket töntigt ord ordet "blogg" är. Påminner mig om nån taskig mobbartjej med slarvigt färgat mörkt hår, sweatshirt, jeans och tuggandes på tuggummi. Snobbigt och bosigt blåser hon upp sitt 6 timmar gammalt tuggummi och när det smäller så låter det bara: "blogg!"  
Den bilden har jag.

På tal om bilder. Imorrn då blir det fler bilder! yää..sen blir det nog öl på kvällen. snälla emil följ med!
nu ska jag förbereda lite och för vad? det får inte alls så många veta...bara en person

stay white! 


Nothing all there is
all that was on a second 
Maybe stand for your pills
or a friend, let them have and let them 
Take! Come and push, come and bend
For your heavy hand I'll stand for the sake
of my friend I will see him there


Let The Poison Spill From Your Throat

You hate this, set it off
and a insecure hand cuts her down
and blood, sweet blood spilled and
they will never see it was for my hand


Jag drömmer om rör, hur långa de är, om backar och valsar... herregud, jag förvandlas till en jobbnarkoman/verkstadsslusk! Min instruktör "lat"-Pelle sa att jag borde ha gått fordon när jag löste några problem efter lite skruvande. Vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte. Förhoppningsvis var itne fordon en sån stämplad linje som nu. äh

Jobb ska man inte prata om på fritiden.

Nu sitter jag hemma hemma och skriver.. kan tala om att min dator som har varit inne på service två gånger nu fungerar inte. Så den msåte in igen men nu ska vi kräva ersättning. Har inte kunnat använda den sen jag fick den, i januari!

man ska inte skriva om pissdatorer på fritiden...

Framitiden då, vad vill jag, vart ska jag, när vill jag? jag lämnar det där, det är för mycket och för mycket ångest som ligger bakom.

Man ska inte prata om Framtiden när fritiden blir lidandes..

fan vad svårt det blev att skriva blogg helt plötsligt. Det är så mycket som kretsar runt i hjärnan och jag har numera 5 personligheter under dagarna som kommer och går. Inte bättre blir det för att man jobbar och sömnen blir störd pga av lite olika saker... fyfan förmiddag när man inte sover är som ruttna hallon...

Förresten var mor, bror och Eira hem till mig och fikade idag, de hade med sig ved så vi eldade för första gången i öppna spisen. Riktigt mysigt är det! Tur att sotarn hade varit där på morgonen eftersom skorstenen inte hade blivit sotad sen 1989.



I can't hear me now
Haven't slept for days but it's too late
It's all for me, filled with breaths of hate
it's me

I can't hear me now
My malice touchs your dry eyes
Unknowing of what kind of disguise
They have

I can't hear me now
I can't hear me now
I can't hear me
I can't hear me now

can you hear me...

Borta Varmt Hemma Kallt

Jo så tyckte mor, bror och Eira när de kom hem igen. Ruggigt kallt enligt dom medans jag gick runt i linne.. fast det är väl helt förståligt när de kommer från 40 graders värme.
Iaf så fixade jag nya gardiner så dom fick sig en liten överraskning... fattar man ju att man föll för de dyraste men! de var de snyggaste också.

Har jobbat som en tok de senaste veckorna.. Började med eftermiddag sen förmiddag och 12-timmarshelg. Sen fick jag för mig att jag skulle jobba lite till så på min lediga vecka blev det 3 extra dagar, vilket resulterade i ett nyktert sista april.
Vi grillade hemma hos Sofipropp och med vi menar jag: Emil, Rossa, Leffe (Danne), Emils flicka och Stefan. Väldans mysigt var det och sjukt kul att hoppa studsmatta med en smått lullig Rossa.

Fan vad hallon är gott !!!!

I fredags grillade lite folk hemma hos Pekka.. alltid lika trevligt att umgås lite med den armbågen!
Hade sjukt ont i ryggen den dagen..eller...de dagarna så de blev alkohol som fick bota smärtan.. och det funka otroooligt bra! Kände ingenting och sov riktigt bra för en gångs skull.
Hjälpte ju lite att jag fick lite massage av oskar dagen innan också..tack oskar

Fan vad Gin & Tonic är gott !!!

Helt otrooligt gott är det.. favoritdrinken nummer 1! Helt klart!
Nu ska vi snart ut och fika hos Ena, eller snart och snart.. om 2 timmar.
Så nu ska jag klippa bror för en sämre gayfrilla har jag aldrig skådat på honom förut.. hemskt. Men det går att bota ^^

Stay in shape!



I think that if we were all we have
That's more than most people ever had
Always
I'm here for you

So close we played it as if we cared
Don't stop now that we're almost there
Anywhere..or anyway
I'm here for you

RSS 2.0