Extra öppet

Hallå hallå

I helgen tog stefan med mig ut på världens mysigaste middag - nämligen en dinner cruise.
Klockan 5 gick vi på en båt som serverade 5 rätter: laxförrätt, en grönsallad, en hel hummer (!), lammfileer med örtpotatismos och chokladmoussekaka som efterrätt.
Sen hade ju han såklart ljugit om vår ålder så vi fick drinkar till maten ^^ Jag tog en Chi Chi (pina colada fast med vodka ist för rom, lite krämigare), lava flow (pina colada med jordgubbar i) och en Nectar Net (guava nectar med ngt) - asgott!

Att sitta där med nån man tycker om i solnedgången på en båt.. utsikten är hela Ohau (ön som vi är på) i orange-rött ljus. Det är oslagbart! Dessutom i en helt ny klänning steffo köpt åt mig på Bebe. Snacka om att bli bortskämd.
Men jag bytte bort den för jag var inte helt nöjd när jag väl hade fått den...velig som man är. Och snäll som stefan är så gick vi till Bebe och testade klännigar i 2 timmar, eller inte steffo då..
Det slutade med en en grå klänning som var simpel men snygg. Det slutade även med att vi stannade kvar 1 timmer extra efter att affären hade stängt :P som tur är dom väldigt serviceminded och fttade nog att vi skulle spendera ngr tusen där så det var lugnt. Fast steffos kommentar var ändå: "aldrig mer igen.. "

Postar två bilder av klännigar som jag ville köpa från affären men inte gjorde det.. hann inte bestämma mig :P De som jag köpte får ni se sen ^^

Nu ska jag på beach party!!

enkel, snygg, sexig. hur bra som helst och grymt bra sydd med spetsen på sidan..som tyvärr inte syns..

RSS 2.0