Sommarjobbarn

Som de flesta vet så jobbar jag numera på sandvik, verket, sekten ect, och trivs faktiskt bra. Visserligen är det ju lönen som ligger bakom det mesta av viljan att ens överhuvudtaget orka gå upp kl 5 på morgonen när man har förmiddagsskift. Fast det är rätt kul att få stå och meka, även om det blir lite för mycket mek i min maksin som tydligen är allas hat-maskin för det går sönder så ofta. Småfel som storafel, inget är för litet för 816-1 (de brukar säga åttasextonett)
Fördomarna jag hade innan jag kom dit har alla blivit bekräftade. T.o.m. de fördomar jag inte hade har blivit bekräftade.
Nog om verket... Yhr och jag har gjort som vanligt, jag jobbar, han ritar = vi är nöjda ^^

Inatt åker familjen tillbaka till Indien och de 40graderna som väntar dem. Ska ärligt säga att jag inte alls tycker det är nå vidare, speciellt inte att få va utan lillstumpan! Hon är så grym, hon kan redan ha hålla en konversation på engelska och hon är bara nyss fyllda 7!!?? Kommer verkligen sakna henne och hennes livliga kharma. Tur är väl att jag har nån att luta mig mot, nån som gör att det inte känns lika jobbigt, nån som har dragit mig tillbaka dit jag var för ca 3 år sen.
Nån som har kommit över den där spärren jag har på ungefär 2 månader när det gäller att låta nån komma mig närmare än som vän. Nån som har stått ut och väntat. Nån som inte har blivit arg tillbaka när jag har varit arg, Utan nån som förstår att det gäller något djupare än bara en ytlig småsak. ...

Jag tror det kommer bli bra borta i USA, det är nästan så att jag ser fram emot det. Hoppas bara att det går!!
Det som kommer vara jobbigt är att åka ifrån alla här hemma.. Emil, Malin,  Assam (aka Klara), Armbågarnasriksförbunds sekreterare, Ena, Leffe, Oskar, Jonas, Johann.... för att bara nämna några...

Men det blir nog bra, en slängkyss på msn är ju inget hinder med dagens teknik ;P

Nu ska jag ut till grannarna igen och dricka mer av den ljuva drinken G&T, you know what I mean!

kyss och hallonpussar



I did it. I did it
I did it. I did it
I did it. He did it

RSS 2.0