Iceland - tuesday to sunday


Imorgon lämnar jag svearike och åker över land och mest hav till Island...

Vi ska bo på hotell i Reykavik och "vi" är familjen :) Vi ska njuta av Island i alla dess former. Rida, bada, vandra, dyka, se, äta, bo... Det ska bli underbart helt enkelt!


Fantisera Mera


"Det ända beviset jag kan hitta för att det faktiskt finns intelligenta varelser någonstans ute i universum, är att de inte har kontaktat jorden än"
- Kalle & Hobbe


Jag tycker fler borde fantisera. Det är alldeles för få som vågar fantisera och ännu fler som inte vågar berätta om sina fantasier. Visst, om de är jättepersonliga och kanske en bit knepiga, så kan man ju låta bli om det är viktigt för en att verka normal. Men annars, varför inte berätta mer om sina fantasier? En mycket, mycket nära vän till mig berättade att ofta när hon spanade in någon snygging på stan (nyktert tillstånd) fantiserade hon om hur det skulle vara att möta hans blick, gå mot honom och kyssa honom. Är inte det en underbar fantasi? Den hade kanske inte funkat i verkligheten, men den är fin. Tänk om fler var mer spontana, vågade satsa lite mer. Folk kanske höjer på ögonbrynet, men vad spelar det för roll? Det är ju bara en fantasi...

Jag kan erkänna att den fantasin hon berättade om har jag också ibland. Nu är den rätt harmlös, det värsta som kan hända är att han slår ner dig..  vilket jag tvivlar oerhört starkt på att han gör! Om han har flickvän kanske hon gör det...men annars borde man väl ta det som en komplimang? Om någon hade varit så spontan, tycktt att man var så snygg att den bara måste göra ngt, då är det väl en riktigt bra komplimang? 

Andra fantasier som inte rör sex, inte skadar någon eller får någon att må dåligt, borde inte röra någon ryggen om det är en fantasi. Drömmar är ju något så när lika fantasier, bara att drömmar kontrollerar du inte alls. De kan vara riktigt knepiga.. två gånger har jag vaknat gråtandes. Den ena gången var det för att Jonas dog.. han åkte en blå pulka i högbobacken och sen rakt in i en lastbil. Komiskt? kanske.. men i drömmen blev det för mycket och jag vaknade med ett ryck, tårarna rann och jag knackade ihop ett sms kl 3 på natten där det stod: Du får fan inte dö!

Men annars kan drömmar vara riktigt mysiga.

A Night Parade When I Miss You





Don't you remember when we fought in December
What do you see in me
What do you see us to be
Don't you remember when we cried in December
What do roses die for
What do stars shine for
Don't you remember how I loved you in December

You don't remember....

En Blöt Katt På Pizza...



Nu har min käre Pekka åkt alla de nordliga milen upp till Umeå igen. Förra helgen grillade vi hos henne, och vi var: johann, robin, oskar, jonas, selge, samme, luxan, två tyskor och två andra pojkar. Det var riktigt trevligt, men det var synd att många av de andra jäderforsälskarna dissa... men men, jag var som vanligt chafför, men den här gången hade jag en väldigt bra anledning - jag var sjuk. Och det är sant! jag hostade blod den natten, så just nu går jag på pencillin.

Igår tvättade jag min katt, Maya. Hon blev väldigt blöt....När hon var färdigschampoonerad så gick hon in i bastun och tjurade ett tag, men sen när hon upptäckte hur ren och fin hon var så blev allting mycket bättre. Fin kisse
Sen på kvällen bakade jag pizza och den blev extremt god. Om jensas, viking och alla andra 39 pizzaställena i sandviken hade smakat på min pizza hade de börjat kriga om att anställa mig (bilden nedan ger inte smaken rättvisa) ! Okej, kanske en smula överdrivet, men gott blev det iaf. Sen såg jag, linda och emma Death Proof - grym film! Älskar strukturen på filmen, älskar färgerna, älskar slutet speciellt. Go get'em girls!

nytvättat katt

Stl 42 på Gina Tricot

Nej, nej, det var inte till mig, utan till Anton. Jojjomensan, han ringde mig imorse och bad mig följa med till valbo för att hitta lite fina kläder åt honom. Och så blev det, bara att ett par chinos hittade jag på Gina Tricot och listig som man är övertalade jag honom att testa dem. Så en väldigt generad och obekväm anton tar byxorna och ställer sig i provhytten... så hör man ett litet  "faan.."
Jag - Vadå Anton?
Anton - Dom passar...

Så nu har anton vidgat sina vyer med att även kunna fynda chinos på tjejavdelningar, fler borde följa hans exempel tycker jag ist för att tycka det är pinsamt! Congrats.

Valborg då? Jo den firades i Uppsala tillsammans med Linda. Johann och Robin var redan där och vi alla mötte upp Oskar och hans läkarpolare. Riktigt kul var det, speciellt att se alla flottor som studenterna hade byggt. Krokodiler, Charlie the unicorn, Pirater, Folkabuss, hippies osv osv. Vi satt där på en filt och drack champange innan alla började vallfärda mot ekonomikumparken. Det kändes som att vara på festival. Fullt med fulla människor, musik, varmt väder...medtagen tonfisksallad i plastpåse. På kvällen var vi på rackaberget och grillade, johann åt från två tallrikar samtidigt vilket var väldigt skickligt eller bara lite konstigt. Sen drog vi alla ut till studentvägen där det var folk överallt som röjde. DJ utomhus och folkmassor överallt. Dörrarna stod öppna till lägenheterna så det var ju bara kliva in när man kände sig lite frusen, vilket man gjorde lite för mycket. Men det var en bra dag trots den kalla natten som gjort att man går på pencillinkur nu i 9 dagar.

Sen trodde jag att resan skulle bli ännu bättre när Linda och jag var på väg hem och ingen konduktör kom och kontrollerade biljetten (vi skulle köpa av konduktören alltså) så vi trodde det skulle bli en gratissträcka.. Men 2 minuter innan tåget skulle anlända till stationen så kommer konduktören. Kul... Vi blev så griniga så vi sa att vi hade hoppat på i Tierp.

Varför Oskar och jag ser ut som vi gör på den 3e bilden är för att vi skulle försöka se vem som hade de största negerläpparna..... frågan är ju vem som vinner?

Robin, Linda och jag

Well I don't feel bitter, when I'm fucking around
And I don't write better, when I'm stuck in the crowd
So don't teach me a lesson
Cause, I've already learned

I don't want what you want
I don't feel what you feel
See I'm stuck in the city
But I belong in the field

RSS 2.0