En Macka På Tub


Eller hur var det nu... Nej ja juste: Subway. Det var det jag skulle skriva om.
En hel fredag går jag runt och tjatar om Subway. Denna mack-affär som säljer världens bästa tonfiskmacka. Iof går ju hela konceptet ut på att du själv väljer dina ingridienser så då får jag omformulera mig: Som kan ordna ihop min bästa tonfiskmacka på några minuter för en nätt summa av 39 kr. Är inte det ett vinnande koncept så säg till!

Parmesan oregano - rostas lätt tillsammans med osten. Ordentligt med tonfisk och sallad (be om lite extra). Tomat, gurka, oliver, paprika, lök (ber om ursäkt till alla ni som blir tvunga att uppleva min stund med en subwaymacka och den tandborstlösa  tiden därefter). Därefter frågar dom dig ifall du vill ha salt & peppar, du ska svara ja. Avsluta med dressingen: Sweet Unioun. Ifall hon som biträder dig har en dålig mack-dag och inte fattar att det inte är kul att all dressing bara ligger som en rännil i mitten, säg till! betala och be om extra servetter.
Klart!


I Torsdags efter en hård dag på verket drog jag, Robin & Martin ner mot göteborg med mellanlandningar hos min mormor & morfar och på en bensinmack i..Sala?? Iaf,  i Mariestad på Fjärilstigen avnjöt jag och Robin  en Indisk middag (Martin är inget fan av indisk mat) och givande samtal med min Morfar som blandar svenska, indiska och engelska i en och samma mening. Skönt att ni ansträngde er grabbar :) han vill så gärna förklara. Jag har förresten lärt mig ordentligt yoga av honom. Det är rätt häftigt.. han kan sitta blick stilla i 3 timmar och sedan strunta i att sova utan att bli trött...

Sen tog jag över körningen de sista 27 milen för att grabbarna skulle få ta sina ljumma öl men Robin är inte riktigt med i svängarna så vi blev tvungna att stanna till på en bensinmack för att städa ur lite öl som olyckligtvis hade letat sig ur hans burk ner på golvet. Ändå hann vi fram till göteborg på 1 h och 50 minuter :) så det var ju bra jobbat!

Därefter drog killarna ut och jag stack hem till Carro och tog igen lite förlorad tid. Morgonen därefter mötte vi upp Sara, sen drog jag in till Way Out West och de mötte upp mig senare. och så här såg det ut tills Franz Ferdninand: Mando Diao ända till Sheepdogs sista toner - chivapcicci - sms - Looptroop - spoltoa - köa i solen till Franz
Vi stod mitt framför dom ca 2 m från stängslet och jag hade ställt mig på en slags ränna där sladdarna går igenom och vips var jag nästan lika lång som Jonas ( kanske några cm kortare..eller dm) Men jag såg bra.

Sen fattar jag inte hur de kan storma publiken med sina ännu osläppta låtar från deras kommande album som släpps i Januari!? De hade tydligen inte kommit på vad albumet ska ha för namn ännu.. alexander alexander. döp den till: Erikas...

Kvällen flöt på och vad som gjorde mig riktigt glad det var att få stå längst fram på Broder Daniel tillsammans med Robin. Det var vårat band eller mest hans men många stunder minns jag tillsammans med honom när jag lyssnar på BD.. Det kändes bra att säga hejdå till dom på det sättet.

Nu släpper jag resten av kvällen, har redan fått otaliga "förklaringar" och påhopp av Stefan om hur naiv jag är.. men det är jag inte! såddesåå.

Nu är jag ute på Öckerö, mitt favoritställe. Tyvärr regner det men det spelar ingen roll. Det är vackert iaf...
Hawaii är också vackert.



 

Oh, you girls don't know
How you make the boys feel

Oh, you girls don't know
How you make the boys feel

Oh, you boys don't know

How the girls feels




 


RSS 2.0