Vandring Med Stavar Och Penis-Terrorism

Jaa... rubriken säger ju rätt mycket men det är nog den andra delen, penis-terrorism, som kommer få mest utrymme.

När jag var i Åre med familjen så hände det några gånger att jag åkte upp lite extra i backarna och en gång stötte jag på en pojk som verkade trevlig. Åkte ett åk med honom och hans två kompisar, mer orka jag inte för att ha en meter mellan skidorna och bara åka störtlopp är inte min grej.. speciellt inte i gröna backar!
Iaf, han frågade om jag ville hänga med på pokler på kvällen, och det hade jag inget emot. Men under kvällen bestämde jag mig för att skita i det och träffa ett gäng från norge ist. Vilken tur att jag gjorde det!
Det gänget var hur härligt som helst och Andreas tog extra hand om mig genom att agera tolk.

Den här andra pokerkillen då.. jo han började skriva sms till mig och tjafsa om att hans sms som han hade skickat till mig visst hade kommit fram eftersom han fått en leveransrapport. .. Han fråga om min msn, som han fick eftersom han verkade ju vara normal, om än lite väl dryg.

Sen för ca en vecka sedan skrev han att han var tvungen att fråga mig något viktigt. jaha tänkte jag.. vad skulle de kunna vara..
Jo, tydligen ville han få ett tillfälle att visa hur jävla störd han var. Han inledde samtalet på msn genom att säga att han skaffat en tatuering. Med ett rätt bristande intresse kollade jag halvt på när han höll på och grejja med sin web cam och halvt på that 70's Show... Men får jag se nån tatuering? nää.. bara en jävla kuk. Trycker direkt ner msnrutan, sitter chockad och ser att hans första kommentar är "men... tråkis :( "
Då vaknar jag och får fram ngr ord som var på sin rätta plats.  Men vad är man för en människa som tror att jag )kanske fler) skulle uppskatta och tycka det är roligt att se en penis i en webcam? aja..... [email protected] ... ifall nån är sugen.

På tal om penisar... här är tårtan jag gjorde till Helena för 2 år sedan efter att ha kallat henne för Penis under gymnasietiden.




Här om dagen gick jag och johann ut med stavar... very pansionärigt.

Annars känns allting faktiskt väldigt bra!
Ser fram emot fredagen, konserten på lördag, göteborg i påsk, göteborg i maj...


Hatar Kvinnor Män?

I tisdags bjöd Johann på bio i gävle och det blev Män som hatar kvinnor som sågs. Även om vissa repliker kändes stela och inrepeterade, var filmen klart värd att ses på bio. Jag antar att många kanske inte skulle gilla valet av skådespelare, Haber som bov, Nyqvist som en ärlig, icke-pedofilisk ungkarl... man har ju för längesen bildat sig en uppfattning om sveriges intima skådespelarskara. Personligen tycker jag att valen kanske var lite uppebara. När man såg Habers, aka Becks, ansikte i släktträdet, anade man redan då att han antagligen inte skulle vara den snälle mannen som han annars blir framställd som i andra filmer.
Men Lisbeth fick man mycket sympati för. Hennes scen där hon blev våldtagen fick det verkligen att vända sig i magen på mig... usch och fy.


Den 21 Mars ska vi, Vox G, ha konsert i Gävle Konserthus. Biljetter från ticnet kan ni köpa här (vi tillhör det senare delen av programmet). Känns riktigt kul då jag ska ta lite nya stämmor eftersom vi blir en för kort. Taggat!

Min syster har köprt nya fiskar... och min katt gnäller....






I don't feel alright
when you're not here
to make those comforting sounds

I don't feel alright
when you're not here...

Pojkbad & Bredbandsåkning

Ända sen nyår har jag festat nykter, men lördags bestämde jag mig för att bryta den vanan. Inte för att det blev för mycket, snarare tvärtom, drack 7 Gin & Tonic men kände mig inte speciellt påverkad.
Egentligen är väl det bara bra, men jag trodde ju att det skulle bli myvket värre eftersom min kropp inte alls är van... speciellt inte med tanke på hur lite man drack i Hawaii.

Iaf, jag åkte till anton vid 7 där han och selge satt och myste i badet - nakna!! nejdå... de där speciella delarna var väl täckta. Mysfaktorn var hög eftersom antonhade skapat "ett romerskt badrum" påståd han... ett vitt tygstycke hängde över dörren och lite småljus var tända här och där.,..romerskt vet jag inte men dom trivdes, och jag med. De satt och sjöng ett bra tag och under tiden droppade fler och fler in.

Det roligaste under hela kvällen var nog när jag ääääntligen efter år av tjat, fick platta antons hår!
Han blev sååå snygg :D

Sen drog vi ner till Lobby och på vägen hakade Linda på. Jag trodde inte man kunde ha så roligt som jag hade det ute i sandviken, men tydligen så hade jag fel! För kvällen var riktigt lyckad och inte blev den sämre heller


Idag har jag åkte pulka med Eira i högbo.. eller, inte pulka utan vårt bredband. Hur kul som helst! Vi åkte som korvar, tält, pannkakor och ja lite allt möjligt. Sen grilla vi korv, blev täckta i sot och nu är jag hemma och spelat hangman med mor.. jag vann :D

   fest hos anton   jejson, josse och mackan   anton och ida

RSS 2.0