Gin, Citron, Tonic, Is...

Jag har fått lite kort från F.A nu och vissa av bilderna blev riktigt riktigt bra! Väldigt skönt att fota tillsammans med någon
man känner sig helt trygg med istället för någon fotograf från stockholm som vill plåte en naken.. hrm hrm..

När david och jag var i sthlm för två år sedan så hände just det.. men som tur var så skulle david absolut följa med och beskydda mig^^ s¨det var värt det eftersom det blev bilder fullt påklädd med knivar och sånt. Men det var ju roligt att få testa på lite mer proffsigt.


Ikväll ska jag iaf till Anton och partajja lite, vilket jag inte gjort på väldigt länge. Visst har jag varit ut, i både gävle och sandviken, men det har varit fullt nyktert. Så ikväll blir det första drinken sen annandag jul.
Och jag ska få platta antons hår som jag tjatat om! Det blir nog fint det

linda och anton...

min 18års festVisst är dom snygga ;D


Komplexa Tal Och Poliser

För någon vecka sen åkte jag, robin, far, bror och supersylve iväg och sköt på polisen skjutbana. Ett väldans tryck var det i dom pistolerna och revolvrarna, jag flög nästan bakåt, till de andras glädje. Det roligaste var ju tydligen att låta mig få skjuta de kraftigaste vapnen först... så man var oberedd. Men det var faktiskt riktigt roligt! Och bra sköt jag också tydligen.

Alla hjärtans dag firades med kärlek - med vännerna
Jag, Klara och Linda var i gävle och dit kom även robin och oskar, så vi satt i lägenheten och festa lite grann.. eller..
de festade och jag nöjde mig med min cola ^^ körde nämligen bil.
Utgång blev det på Goya, världskrigs goya, stureplansfejekt....
Men kul hade vi! Linda försvann rätt tidigt men vi andra dansa loss och fick vittna två rejäla bitchfighter och en liten mer grabbig fajt där vakten fick inbryta.

Även att nån 32åring började ragga på mig..

Men kvällen var ritkigt trevlig och den blev ännu bättre när man kunde köra hem i lugn och ro utan att behöva stå ute och vänta på nån jäkla buss för att sen gå hem och vakna upp lite mindre bra dagen efter. Klart värt det.

Och en ros fick jag också... alla fina minnen





No matter what they say
You should turn away
I would never make you fall


Entertain Me


Postar en bild från Åre där jag var förra helgen. Hur underbart som helst! Och trevliga norgepojkar jag hängde med också. Nu är min morfar och mina två kusiner, Jay och Isha, här och ska lära sig åka. Jay är hur taggad som helst och lär sig otroligt snabbt! Så det blir kungsberget för min del.


Morfar min håller på med yoga varje dag och försöker förklara allting för mig med en blanding av svenska, indiska och engelska. Han är riktigt rolig med också otrooligt vig för att vara i den åldern. Sen att han har slutat med all medicinering är ju en bragd. Han hade ichias men pga av yogan och hans meditation har han slutat med det.
Men när jag säger Yoga så menar jag inte den Yogan vi här iv äst får lära sig utan den yogan dom gör i indien - förena sig med själen.

Låtar
Nirvana - Numb
RHCP - Save the Population





Fotograf   Fredrik Andersson
Foto: Fredrik Andersson
Modell: Erika Blomberg
 


en nykter fredagsafton

Det började med en mysig sushikväll innan Linda och jag drog ut till stensätra på fest. Den var rätt tråkig i början men allt eftersom flera glas tömdes blev stämmingen lite mer avslappnad tills - Pang!
Nån Per hade bestämt sig för att dansa med en stol i vardagsrummet och slagit till lampan som ramla ner i golvet.
Det var glassplittror överallt och ingen hade skor. Så det blev till för den som var nykter (jag) att städa.. men efter det gick festen fint. tills nån stor pojk kom och bröja gasta om att alla skulle ut. Jäkligt kaxig kille måste jag säga! Han gillade att mucka gräl så han kunde säga "ska vi ta det där ute" och att bossa runt.
 Otroligt bra att en sån tar kommandot.. speciellt sen när han krossade glas i köket själv.

Så jag, linda, samme och danne drog vidare utan mål. Ingen ville ut på krogen så tillslut hamnade vi nere i källaren hos danne. Alla 4 inträngda i dannes säng... en timmes sömn tror jag det blev totalt.. Men det var faktiskt mysigt på ett sätt att sova lite tajt.. eller, väldigt tajt!
Linda och jag hade kunnat skratta igenom oss hela natten.. men samme skulle upp tidigt så jag kan tänka mig att vi var rätt dryga, stackarn. men mysigt var det. Ska vi göra om leffe ;P

Nu har jag lämnat ute en massa saker... men jag orkar inte skriva. Har ingen skrivar-motivation idag alls.

kjempe morslig blev kvällen iaf!


Han vände sig till mig

Tack för att jag har er tjejer!
När jag bara kan se bakåt... så får ni mig ändå att se framåt

Och nu längtar jag till Maj! :D då bär det av åt söder




Om du någonsin kände så här...


She's dyin' from abandonment
Lost in the valley without my horses
She needs somebody to hold

It looked to me like heaven
sent this for your roughest night
She looks to me
She looks to me

Who's gonna take you home
and hold you when things aren't so bright
She looks to me
She looksto me
 allright

Down in the south seas
Give me your mouth please
Resuscitation
Is the way I find these
I give you major
You give me minor
Don't fade away
Like an ocean liner
Now

God made this lady
That stands before me
She need somebody to hold

She shows the world up with a smile
And then she throws the fight
She looks to me
 she looks to me
All right

Down on the bathroom floor
She's searching for another light
She looks to me
she looks to me
All right

RSS 2.0