Fram Och Tillbaka, Hit Och Dit

Jag har tänkt att skriva flera gånger, men jag har bara inte haft tid! Det har varit full rulle ända sen några dagar innan Island. och ja.. Island

Vilket underbart ställe! En av de bästa resor jag gjort faktiskt. Lagom länge var vi där, vi gjorde lagom mycket med aktiviteter, även om det är rätt myckte i andras ögon, och vi mådde lagom bra. Eller det sista är nog en underdrift. För vem kan inte må kanon när man blir serverad en hink av havskräftor i en härlig citrus/vitlöksmarinad tillsammans med Skjalfur - en av de godaste ölsorterna jag smakat. Vi badade i den blå lagunen, vandrade i bergen och badade i varma bäckar, kollade på geysirs och strokkurs, mäktiga vattenfall, red Islandshäst och var ute på valsafari. Självklart fick jag int som bara den av ridningen.. tölt - inget att rekommendera för den "bak-känslige". Och självklart var det så att 98% av gångerna på valsafari såg man valar (50% såg man knölval), men alltså... självklart tillhörde vår familje de 2% som inte såg nån val överhuvudtaget. Bara 3 ynka fenor från vitdelfiner....

Efter Island var jag tvungen att fixa det sista med skolan, 3 språk och en utredande uppsats som slutade på 15 sidor abstrakt. Sen fick jag hoppa FALLSKÄRM! Det var en extrem överraskning som jag fick av bror min. Fin pojk min bror!
Iallafall var det så att far fyllde 50år och jag och Magne kidnappa honom på morgonen och tog med honom till Gryttjoms flygplats för att hoppa fallskärm, väl där så säger bror att jag också ska hoppa. Jag blev så himla glad att jag aldrig blev nervös. Vilken känsla! Pappa med sitt stoneface säger - jo, det var väl häftigt... (men då vet vi att han uppskatta det till 1000)
Sen drog vi in till gefle och åt sushi, ngt som blivit lite utav familjens favorit. Efter det tog vi ut honom på ett till äventyr. Nämligen Paintball. Vi åkte ut, ensamma, sa att mor skulle möta upp oss. Men en efter en droppade pappas vänner in som mor engagerat, och tillsut var vi 11st som sprang runt i skogen och sköt. Pappa blödde efter att magne pepprat honom med de sista skott han hade kvar. Hela dagen avslutades med en stor buffemiddag hemma hos oss som Mor och Linda hade kämpat med ända sen 11. Tack pulli!

Sen drog jag och tjejerna till Göteborg för att fira Carro och bara umgås. På lördagen satt vi ute på klipporna i gamlestaden och grillade innan vi drog vidare till Sticky Fingers, där musiken var riktigt riktigt bra! Vi kom inte hem förens 6 på morgonen. Vi åkte ut till Öckerö och bodde hos min farmor och farfar i 3 dagar vilket var underbart. När jag får barnbarn ska jag utan tvekan bli som min farmor o farfar (eller min man får ta farfars roll) ochs kämma bort mina barn sås om dom gör det. Vi mådde grymt bra, uppsvällda som grisar smällde vi i oss mer än vad vi egentligen orka, och sen låg vi ute på klipporna och pöste i solen. På onsdagen var vi tillbaka in i Götbeorg och sista dagen, torsdagen, gick vi till ett ställe som heter svanen.. inte ett ställe jag skulle rekommendera för att dansa, men alla pop-kungar och -drottningar, ni hade nog uppskattat stället. Iaf, på fredagskvällen åkte vi hem igen, träffa en söt pojk som egentligen vill sälja tele2 men det slutade med att vi inte pratade om sånt ändå. Själva hemresan kunde ha varit bättre men jag hade ju iaf matthew som sällskap. Men hela resan var väldigt bra!

Nu ikväll ska det bli fest här på dvärgastigen igen, sen åker jag till jonas. Till veckan är det rep med Vox G och till helgen bär det av igen.

Bilder kommer sen, för jag hinner inte lägga upp nu


Men vi ses väl någonstans!



Kommentarer
Postat av: lux

vad trevligt allt låter =) ungefär som extra lager jordgubbar på den redan goda tårtan.. fint fint.

2009-06-08 @ 19:00:14
URL: http://sandvikensaints.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0